Markedsføring

Vi har prøvet det mange gange før

Ejendomsbranchen er helt speciel, og det samme er jeres ejendomme.

Vi har specialiseret os i afsætning af ejendomme, og dækker sammen med branding bureauet nood. hele kunderejsen. Vi tager intet for givet, kender alle faldgruberne og elsker de mange detaljer.

Lad os understøtte jeres markedsføring

Når I har gjort jer umage med at få klargjort et nyt projekt til salg eller udlejning, fortjener det også den bedst mulige præsentation.

estatetools softwareløsninger kan hjælpe med at få kørt projektet frem på scenen og præsenteret på bedste vis på et nyt website.

Mulighederne er mange med vores avancerede WordPress plugin, boligvælger i reactJS, mailchimp synkronisering meget mere.

Bedre boligpræsentationer betyder kortere liggetider

Førstehåndsindtryk betyder alt. Især når det gælder boligpræsentationer. estatetool skaber en gennemført kunderejse med intuitive webløsninger, som alle jeres kunder kan finde ud af at bruge – de unge, de ældre og alle dem imellem.

Et godt produkt, der er flot præsenteret og nemt at afkode, har alle tider medført flere salg. Vores webløsninger er skabt med brugeren i fokus, og er personliggjort til at matche brugerens behov for information, filtersøgning, billeder m.m. for at gøre boligjagten så nem og overskuelig som muligt.

Det hele for at sikre jer flere konverteringer.

Brug jeres data og fang målgruppen

Som de eneste i branchen lader vi ikke de boligsøgendes dyrebare data gå til spilde. Vi gemmer hvert et klik, hver en søgning og hver en bevægelse på jeres website, så I lærer jeres målgruppe bedre at kende.

Med den viden kan I træffe beslutninger på et oplyst grundlag. I har herefter nemmere ved at målrette markedsføring, tilpasse materiale, website og annoncering til jeres målgruppes ønsker.

Data om målgruppens specifikke adfærd giver jer en bedre indsigt i markedet.

Book et uforpligtende
møde

Vil du vide mere om ejendomsmarkedets bedste softwareløsninger? Vi brænder for at vise dig alle mulighederne og give dig en demo af Ei.DO boligvælgeren.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

estatetool
– samarbejde med nood.

nood. er en unik måde at arbejde målrettet med markedsføring på. Vi fokuserer udelukkende på ejendomsbranchen – til gengæld kender vi den bedre end nogen anden. nood. betyder at vi står sammen med kunderne om et projekt, en løsning eller en opgave. Vi vil ikke blot levere en kampagne. Vi vil være lige så stolte af den færdige løsning og de gode resultater, som vores kunder er.
Erfaring med markedsføring
0 års
Ejendomme brandet
0
Boliger markedsført
0