Salg & udlejning

Salg og udlejning har aldrig været nemmere

estatetool leverer en komplet løsning til håndtering af jeres salg og udlejning. Lige fra porteføljeoverblik til automatiske lejekontrakter og elektronisk signering.

Vores system bliver dagligt anvendt af ejendomsmæglere, udviklere og administratorer, og sparer dem for mange manuelle timer og fejl.

Spar tid med nemmere håndtering af salg og udlejning

Med estatetool kan I både håndtere et mindre projekt med få enheder og en stor portefølje, der strækker sig over en lang tidshorisont.

Det brugervenlige dashboard indeholder alle jeres dynamiske skabeloner, som automatisk bliver udfyldt med relevant data, når I har brug for en ny lejekontrakt eller købsaftale.

Skal der ændres i paragraf 11? Skal der laves særlig tillæg? Eller har I brug for at uploade bilagspakker?

estatetools software er udviklet af specialister med mange års erfaring i ejendomsbranchen. Herfra kender vi til de udfordringer I står overfor, når I ønsker at lette arbejdsgangen.

Færre manuelle indtastninger – færre fejl

Der er mange manuelle steps at spare ved at få systemet til at gøre alt arbejdet.

I jeres dashboard kan I med få klik færdiggøre kontrakter, tilvælge bilagspakker og sende en samlet signeringspakke af sted til elektronisk signering.

Når der er underskrevet, bliver alt gemt automatisk, og alle parter modtager en notifikation.

Den nemme proces sparer jer for mange menneskelige tastefejl, og frigiver mere tid til at yde en god service for jeres kunder.

Giv kunderne mange valgmuligheder
– helt automatisk

Ubeslutsomme kunder og lange lister med tilvalgsmuligheder kan være trættende.

I estatetools automatiserede tilvalgssystem kan I oprette tilvalgsmuligheder for alle boligens rum og lade kunderne navigere mellem mulighederne.

Skifter klinkerne pludselig farve, eller er der andet der ændrer sig, kan I nemt ændre det. Sæt deadlines for tilvalg, og lad kunderne underskrive direkte i systemet.

Det har aldrig været nemmere at give kunder mange valgmuligheder.

Book et uforpligtende
møde

Vil du vide mere om ejendomsmarkedets bedste softwareløsninger? Vi brænder for at vise dig alle mulighederne og give dig en demo af Ei.DO boligvælgeren.

Udfyld formularen, så kontakter han dig hurtigst muligt.

estatetool software og værktøjer er
100% udviklet til projektmarkedet